ΣΑΤΖΙΚΙ Ή
ΤΖΑΤΖΙΚΙ
ΥΛΙΚΑ:
500 γρ. γιαούρτι
στραγγιστό,
500 γρ.
αγγουράκια κνωσσούδια ή μεγάλο αγγούρι,
50 γρ.
ελαιόλαδο,
4 μεγάλες
σκελίδες σκόρδο,
ανάλογο αλάτι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζω σ’ ένα μπολ
το γιαούρτι και το αλατίζω.
Ανακατεύω το
γιαούρτι και ρίχνω μέσα το λάδι.
Ανακατεύω ξανά.
Καθαρίζω τα
σκόρδα και τα κόβω ψιλά ψιλά μέσα στο γιαούρτι.
Ανακατεύω ξανά.
Καθαρίζω τα
αγγουράκια και τα κόβω σε κύβους, μικρότερους από το ζάρι.
Ρίχνω τα κομμένα
αγγουράκια μέσα στο γιαούρτι και ανακατεύω.
Δοκιμάζω τη
γεύση και αν χρειάζεται διόρθωμα,τη διορθώνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου